Afbeelding

DiemerNieuws Quiz 2014

Algemeen

DIEMEN - Als trouwe lezer van het DiemerNieuws is het vast een makkie, deze tweede DiemerNieuwsquiz. En als u niet zo'n heel gulzige nieuwsconsument bent, kunt u er een leuke uitdaging in zien. We halen elke maand van het afgelopen jaar twee opvallende nieuwsfeiten terug en u kunt controleren of u daar nog iets van weet. Om een beetje te helpen geven we er drie antwoordmogelijkheden bij.

Een kleine voetnoot: in september beheerste de afschuwelijke explosie in Beukenhorst het nieuws, met twee dodelijke slachtoffers tot gevolg. De bewoners worden nog steeds geconfronteerd met de nasleep en de bewoners van 32 huizen kunnen zelfs nog niet terug naar hun eigen huis. Geen onderwerp voor een nieuwsquiz vonden wij.

Voor dé DiemerNieuwskenner van 2014 is een mooie prijs beschikbaar: een geheel verzorgd diner voor vier personen bij restaurant Judo. Als u daarop kans wilt maken, stuur dan uw antwoorden vóór maandag 5 januari 2015 naar redactie@diemernieuws.nl. Wie de meeste vragen goed heeft, wint (eventueel na loting). De winnaar wordt 8 januari bekendgemaakt in het DiemerNieuws. Voor de juiste antwoorden moet u ook tot dan wachten.

Veel plezier bij het invullen van de DiemerNieuwsquiz.

Nog een kleine tip: Alle edities van het DiemerNieuws zijn  terug te vinden op onze website: www.diemernieuws.nl.

Uit de krant