Overal in Theater de Omval optredens en kunst.
Overal in Theater de Omval optredens en kunst. Trudy Kroese

Cultureel Diemen presenteert zich tijdens Open Podium

Cultureel

DIEMEN - Een geslaagd Open Podium in Theater de Omval zondag. De hele middag stond het theater bol van de culturele activiteiten, binnen en buiten de theaterzaal. 

Het Open Podium werd georganiseerd door de Muziekschool Diemen, Theater De Omval en de Stichting Welzijn Diemen (SWD) met deelnemers van de vele culturele verenigingen en organisaties in Diemen.

Leuk, ontspannen en gezellig
Maarten Rongen van De Muziekschool Diemen blikt terug op een geslaagd Open Podium waar cultureel Diemen zich van zijn beste kant liet zien. "Het was een leuke, ontspannen, gezellige middag. Er was veel te doen en er waren veel bezoekers."

Optredens
Burgemeester Erik Boog opende de culturele middag en genoot van het gevarieerde programma. Optredens waren er van het slagwerkensemble van de Muziekschool Diemen, saxofonisten van de Diemer Harmonie, het Diemer Orkestje, het koor Carpe Diem, Moving Harmony, een afvaardiging van het MDM jazzorkest  en OnPoint Dancelab, Stars2Go en Motion Dance Studio. Leden van Theatergroep Diemen presenteerden het open podium. 

Kunst
Er was ook ruimte voor beeldende kunst. Ella de Nijs en Kees Kasbergen exposeerden en Co Verschut leidde een kunstroute door Theater de Omval. Kinderen konden zelf aan de slag in een knutselworkshop of meedoen aan een speur- en ontdekkingstocht.  

Talentenshow
Tijdens de 
Talentenshow van de SWD lieten kinderen van zes tot en met veertien jaar hun kunsten zien. Prijzen waren er voor een gitaartrio, een danstrio en een jonge zangeres.

Uit de krant