Afbeelding

Elke vrijdagavond gratis badmintonnen bij Badminton Vereniging Diemen

Sport

DIEMEN - Badminton Vereniging Diemen biedt liefhebbers van badminton de mogelijkheid om elke vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 gratis te spelen in Sporthallen Diemen. Dit duurt tot het einde van het jaar. Als er veel belangstelling is wordt het initiatief verlengd.

“Badminton Vereniging Diemen speelt al sinds al sinds 1972 in de sporthal aan de Prins Bernhardlaan. Het in gebruik nemen van de nieuwe hal in Sporthallen Diemen maakt het voor de club mogelijk om geïnteresseerden te laten kennismaken met onze sport. Badminton is ook een Olympische sport en helpt je conditie verbeteren. Het is tevens een sociale sport”, aldus Badminton Vereniging Diemen. 

“Iedereen mag gratis komen badmintonnen. Niet één of twee keer, maar onbeperkt spelen. Mocht je interesse hebben, dan kun je langskomen. Noodzaak is wel dat je schone niet afgevende schoenen hebt. Een racket (als je er zelf niet één hebt) is tegen € 1,00 te leen. Shuttles worden door de club beschikbaar gesteld.”

“Mocht je uiteindelijk lid willen worden en op dinsdagavonden van 20.00 tot 22.00 uur en op vrijdagavonden van 20.00 tot 23.00 uur willen spelen, dan is dat ook mogelijk. Wij hebben op dit moment geen wachtlijst. Informeer ook bij de gemeente of jij en/of je kind in aanmerking komt voor een bijdrage voor het sporten.”

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Robert de Boer: 06 220 224 06 of de website. www.bvdiemen.nl. worden bezocht.

Uit de krant