Afbeelding

Febo ontvangt al veel klanten

Algemeen

DIEMEN - Febo op het Diemerplein is zaterdag opengegaan. Franchisehouder Hanna Ipek vertelt over de zaak.

Hanna Ipek is blij dat Febo de afgelopen dagen al door een groot aantal klanten is bezocht. Hij vertelt dat tot dusver vooral de grillburgers, patat en milkshakes populair zijn bij de klanten.

Ipek: “Ik heb in het verleden in Diemen gewoond. Tegenwoordig woon ik in Amsterdam-Zuidoost. Maar ik heb altijd een band met Diemen gehouden. Ik doe al jaren regelmatig boodschappen in winkelcentrum Diemerplein. Ik vind dit een goed en gezellig winkelcentrum. Het aanbod is divers, klanten kunnen hier vrijwel alles krijgen.”

Ipek vindt het fijn dat hij de kans heeft gekregen om op het Diemerplein een Febo te openen. “Dit is een aantrekkelijke plek. Er komen veel mensen voorbij. Ik verwacht veel van de zaak.”

Klanten treffen er het volledige assortiment van Febo aan: patat, een groot aanbod van andere snacks, maar ook ijs, drankjes en twaalf smaken koffie. Zij kunnen er ook voorgebakken snacks kopen en die thuis bereiden. Klanten kunnen hun bestelling aan de balie doen, maar ook gebruikmaken van de automatiek. Zij kunnen bij de automatiek afrekenen met munten, maar ook betalen met hun pinpas of telefoon. 

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant