Afbeelding
Foto: Politie Diemen/Ouder-Amstel.

Politie arresteert vier mannen na bedreiging van 69-jarige man

Politie

DIEMEN - Een groep mannen heeft maandag tussen 13.45 en 14.15 uur op de Tobias Asserlaan een 69-jarige man belaagd en bedreigd.

Toen de man rond 13.45 uur uit zijn auto stapte werd hij aangesproken door een een groep mannen. Hun toon was bedreigend en intimiderend. Tijdens het incident, dat zo'n 15 á 20 minuten duurde, verplaatsten de groep mannen en het slachtoffer zich lopend over de Tobias Asserlaan in de richting van de Martin Luther Kinglaan. Op enig moment wist het slachtoffer alarm te slaan en kwam de politie ter plaatse. De politie hield vier mannen aan.

De recherche doet onderzoek naar de bedreiging en is daarom op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben van het incident. Tevens wil de recherche graag meer informatie over mogelijk betrokken voertuigen die gezien zijn rond het tijdstip van het incident, maandag 13 mei tussen 13.45 en 14.15 uur, en uit welke richting deze naar de locatie kwamen of waarheen zij later zijn vertrokken. Mensen die over meer informatie of beelden beschikken wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. 

Uit de krant