Werkzaamheden Oost-West As | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Gemeente Diemen

Werkzaamheden Oost-West As

  Buurt / wijk

DIEMEN - Donderdag 12 en vrijdag 13 april wordt er geasfalteerd bij Plantage de Sniep. Doorgaand verkeer blijft mogelijk.

Vanaf 18 april gaan de zuidelijke rijbaan en de noordelijke rijbaan (deels) van de Muiderstraatweg open.

De werkzaamheden worden uitgevoerd om de noordelijke rijbaan en de kruisingen klaar te maken voor het autoverkeer. Ook wordt er geasfalteerd op het Pontveer. De kruising bij de Sportlaan is niet optimaal te gebruiken: verkeer vanuit de richting Provincialeweg kan wel de Sportlaan in, maar vanuit de richting Diemen Centrum is dit niet mogelijk. Weggebruikers die vanuit de richting Diemen Centrum naar de Sportlaan willen, kunnen de Sportlaan bereiken via het Pontveer. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden.

Vanaf woensdag 18 april gaan de zuidelijke rijbaan en de noordelijke rijbaan (tot het spoorviaduct) open. Dat betekent dat de 'slinger' die nu in de zuidelijke rijbaan zit verdwijnt. De noordelijke rijbaan kan tot het spoorviaduct open; onder het viaduct moet nog gewerkt worden.

Afgesloten

Vanaf woensdag 18 april (wanneer de noordelijke rijbaan van de Muiderstraatweg in gebruik genomen is) wordt er begonnen met het definitief inrichten van de Keulse Vaart. De Keulse Vaart is daarom van 18 april tot en met 9 mei afgesloten. In deze periode kunnen bewoners gebruik maken van de parkeervakken langs de noordelijke rijbaan van de Muiderstraatweg.

Bomen

Er worden steeds meer bomen geplant langs de Muiderstraatweg; de weg krijgt een groene uitstraling. Ter voorbereiding op de aanleg van de rotonde bij de Prins Bernhardlaan worden drie bomen op het terrein van de kinderboerderij verwijderd. De verwachting is dat de rotonde in de zomer kan worden aangelegd.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>