Muiderstraatweg krijgt laatste asfaltlaag | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Ingrid Voet

Muiderstraatweg krijgt laatste asfaltlaag

  Buurt / wijk

DIEMEN - Komend weekeinde wordt de laatste laag asfalt op de Muiderstraatweg gelegd. Daarvoor moet de weg ter hoogte van Plantage De Sniep wel helemaal dicht.

Vanaf vrijdagavond 8 juni, 19.00 uur tot maandagochtend 11 juni 07.00 uur worden de Muiderstraatweg - tussen de Sportlaan en het viaduct - en de Keulse Vaart afgesloten voor doorgaand verkeer.

Parkeerverbod
Er wordt dag en nacht gewerkt en er geldt deze hele periode ook een parkeerverbod op beide straten. De Keulse Vaart wordt vrijgehouden voor gebruik door nood- en hulpdiensten.

Omleidingen
De sportvelden, het zwembad en de woningen zijn wel bereikbaar voor auto's maar er gelden omleidingsroutes en verkeersregelaars geven het verkeer aanwijzingen. Dat verschilt per dag. De informatie daarover is op de website van de gemeente Diemen te vinden.

Op de fiets
Voor fietsers en voetgangers zijn er geen omleidingen. Op de fiets ben je dit weekeinde het snelst de wijk in en uit bent, tipt de gemeente.

Puntjes op de i
Na het aanbrengen van het asfalt zijn de grote werkzaamheden achter de rug, meldt de gemeente. Daarna volgt de afwerking en worden de puntjes op de i gezet, zoals als het inzaaien van de bermen, het planten van de vaste planten, de laatste bestrating afwerken, het aanbrengen van straatmeubilair en het ontgraven van de Muidertrekvaart.

Eind juli moet het eerste deel van de Oost-West As helemaal klaar zijn.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>