De technische staf van SV Diemen 1+ 2.
De technische staf van SV Diemen 1+ 2. Foto: SV Diemen.

SV Diemen 1 speelt komend seizoen veel derby’s

Sport

DIEMEN - De KNVB heeft de indeling voor de competitie 2020-221 bekendgemaakt. Het eerste team van SV Diemen komt uit in de vierde klasse F van de zaterdagcompetitie. Na het opheffen van het eerste zondagteam is het eerste zaterdagteam van SV Diemen het vlaggenschip van de vereniging.

SV Diemen treft de volgende tegenstanders: BVV ‘31, Eemnes, FC Weesp, Forza Almere, GeuzenMiddenmeer, JOGA Fortius, NVC, Overamstel, Real Sranang, Sporting Almere, TOG, TOS Actief en Zeeburgia.

SV Diemen speelt tegen veel teams uit de buurt. Met de wedstrijden tegen FC Weesp, GeuzenMiddenmeer, JOGA Fortius, Real Sranang, TOG en TOS Actief staan er diverse derby’s op het programma.

SV Diemen is voor de poulefase van het bekertoernooi ingedeeld in een poule met Kockengen, Musketiers en Veenendaal.

SV Diemen start op maandag 3 augustus met de training. Het eerste bekerduel vindt op 29 augustus plaats. De competitie begint op zaterdag 19 september.

Het oefenprogramma van SV Diemen is ook bekend. Een combinatieteam van SV Diemen 1 en 2 speelt op zaterdag 15 augustus uit tegen Nederhorst. Op zaterdag 22 augustus ontvangt SV Diemen 1+2 TOG en op dinsdag 25 augustus speelt SV Diemen 1 tegen Ajax Zaterdag 3.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief