Deelnemers aan de Middenmeerloop in 2018.
Deelnemers aan de Middenmeerloop in 2018.

Middenmeerloop vindt zondag plaats

Sport

DIEMEN - De Daarom Diemen Middenmeerloop wordt op zondag 27 oktober gehouden. De hardloopwedstrijd wordt georganiseerd door atletiekvereniging AV '23 uit de Watergraafsmeer. Daarom Diemen verleent medewerking aan het evenement.

De Daarom Diemen Middenmeerloop is een jaarlijks hardloopevenement voor wedstrijdlopers en recreanten. De trimloop over een afstand van vijf kilometer start om 10.00 uur. De wedstrijd van tien kilometer en de trimloop van tien kilometer gaan om 11.00 uur van start. De start en de finish van de Daarom Diemen Middenmeerloop zijn op de Chris Bergerbaan van AV '23. Het parcours loopt voor een groot deel door Diemen.

De voorinschrijving via de website van AV '23 is inmiddels gesloten. Deelnemers kunnen zich op zondag 27 oktober nog inschrijven in het clubgebouw van AV '23. Dit kan tot een half uur voor de start van de wedstrijd: dus voor de trimloop van vijf kilometer tot 09.30 uur en voor de wedstrijd en trimloop van tien kilometer tot 10.30 uur. Deelnemers dienen tijdens de na-inschrijving via het pinapparaat te betalen. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

www.middenmeerloop.nl

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief