Tennispark TVDZ.
Tennispark TVDZ. (Foto: Jan Ronday)

Open dagen tennisverenigingen

  Sport

DIEMEN - Algemene Tennisvereniging Diemen (ATVD) houdt op zaterdag 30 maart een open dag. Die duurt van 13.00 tot 16.00 uur.

Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud. Bezoekers kunnen oefenen met een ballenkanon, er is een sportolympiade voor de jeugd en er zijn korte proeflessen voor jong en oud. Daarnaast kunnen bezoekers sfeer proeven op het tennispark aan de Willem de Zwijgerlaan 4. Mensen die zich zaterdag als lid aanmelden betalen geen inschrijfgeld.

Tennisvereniging Diemen Zuid (TVDZ) houdt op zondag 31 maart haar jaarlijkse open dag. Vanaf 12.00 uur kan iedereen langskomen op het tennispark van TVDZ aan de Sportlaan 7 op Sportpark De Diemen (bij Plantage de Sniep) en kennismaken met de vereniging. De open dag duurt tot 17.00 uur. Tijdens de open dag wordt er een tennistoernooi gespeeld (mixed dubbel). Hans de Jong, voorzitter van TVDZ: "Wij zijn een vereniging waarvan veel leden inmiddels iets ouder zijn geworden. Wij zijn op zoek naar jeugdleden en jongvolwassenen, maar uiteraard is iedereen welkom tijdens onze jaarlijkse open dag." De Jong geeft aan dat belangstellenden zondag vrijblijvend kunnen tennissen, maar ook kunnen deelnemen aan een proefles die door de trainer van de club wordt gegeven. Tijdens de open dag geldt ook een speciale aanbieding: senioren kunnen op die dag lid worden en betalen voor 2019 € 99,- i.p.v. € 199,- p.j. Jeugdleden kunnen zich op deze dag inschrijven en betalen tot het einde van het jaar 2019 slechts € 75,- i.p.v. € 112,-.

 

 

 

 

Meer berichten