Derde editie Santa Run op 14 december op Diemerplein | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
De Santa Run in december 2017.
De Santa Run in december 2017. (Foto: Trudy Kroese)

Derde editie Santa Run op 14 december op Diemerplein

  Sport

DIEMEN - De derde editie van de Santa Run wordt op vrijdag 14 december gehouden. De Santa Run wordt georganiseerd door Stichting Welzijn Diemen (SWD) en Daarom Diemen. De Santa Run vindt ook dit jaar plaats op het Diemerplein.

Er zijn dit jaar drie verschillende Santa Runs. De Mini Santa Run voor leerlingen van de groepen 1, 2 en 3 start om 16.30 uur. Zij lopen drie ronden. De Maxi Santa Run voor leerlingen van de groepen 4, 5 en 6 start om 16.45 uur. De deelnemers lopen vijf ronden.

Nieuw is dit jaar de Super Maxi Santa Run voor leerlingen van de groepen 7 en 8. Zij lopen vanaf 17.00 uur zeven ronden over het Diemerplein. De warming-up begint om 16.15 uur en wordt geleid door buurtsportcoach Rens Wit van de SWD en een aantal stagiaires van de welzijnsorganisatie.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich tot en met woensdag 12 december inschrijven via de website www.welzijndiemen.nl. Inschrijven is ook mogelijk op 14 december om 16.00 uur op het Diemerplein. Alle deelnemers krijgen een kerstmuts. Het startschot voor de drie verschillende Santa Runs wordt verricht door kinderburgemeester Nilaya Holwijn en wethouder van Sportzaken Jeroen Klaasse.

Na de eerste editie in 2016 werd besloten van de Santa Run een jaarlijks terugkerende traditie te maken.

De Santa Run was de afgelopen twee jaar een groot succes. De kinderen deden enorm hun best en het Diemerplein was sfeervol ingericht. De kinderen liepen hun rondjes met de fraaie kerstmuts op hun hoofd. De verlichte kerstmutsen zorgden voor extra sfeer tijdens het evenement.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>