Afbeelding

Decemberacties van Serve the City

Mensen

DIEMEN - Serve the City Diemen organiseert in december verschillende acties in kerstsfeer.

Vrijwilligers kunnen helpen kerststukjes maken of bij een kerstmarkt in Berkenstede.

Kerstpakketten
Zaterdag 9 december is er een actie voor de Voedselbank. Er worden dan producten ingezameld voor kerstpakketten voor de cliënten van de Voedselbank. De vrijwilligers voor het inzamelen zijn al gevonden, nu het voedsel nog. Serve the City hoopt dat veel Diemenaren zaterdag iets extra's kopen bij de Jumbo in Diemen-Zuid om te doneren of iets komen brengen zodat ze daar kerstpakketten van kunnen maken.

Kerstmarkt
Als het moeilijk wordt de ouderen mee naar de kerstmarkt te nemen, dan brengen we de kerstmarkt toch naar de ouderen, dachten ze bij Berkenstede. Het zorgcentrum organiseert daarom op 15 december een kerstmarkt in Dickens stijl. Serve the City wil de bewoners van dit leuke initiatief laten genieten en zoekt nog een paar vrijwilligers om te helpen.

Kerststukjes
De licht verstandelijk beperkte bewoners van de Sierpeerhof willen graag hun woonkamer in kerstsfeer brengen. Serve the City zoekt nog vrijwilligers om ze daarbij helpen door samen met hen kerststukjes te maken en kerstversiering aan te brengen in de woonkamer. Dat is op 16 december.

Meer informatie en aanmelden: www.stcdiemen.nl/projecten.

Uit de krant