Afbeelding
Foto: Liesbeth Konings

Mooie actiedag Serve the City

Mensen

DIEMEN - Serve the City Diemen hield afgelopen zaterdag weer een projectdag waar 37 vrijwilligers aan meewerkten. 

Mark Manden van StC spreekt van een mooie actiedag met heel diverse projecten.

Uitstapje en bingo
Zo ging een groep vrijwilligers met cliënten van HVO-Querido naar het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Cliënten van Sierpeerhof in Diemen-Zuid bleven thuis en hadden een gezellige bingomiddag.

Bordspelletjes en bonte middag
Helaas was het weer te slecht voor het geplande bezoekje aan het feest van de 20-jarige Wereldwinkel op het Diemerplein. In zorgcentrum Berkenstede werden in plaats daarvan bordspelletjes gespeeld, met een glaasje warme chocomel met slagroom erbij. In verpleeghuis De Diem werden bewoners blij gemaakt met een bonte middag vol meezingers als oud-Hollandsche liedjes en smartlappen.

Voedselbankactie
Met een groepje vluchtelingen waren weer andere vrijwilligers de hele middag aanwezig bij de Jumbo in Diemen-Zuid om voedsel in te zamelen voor de Voedselbank Diemen. In totaal zijn 21 kratten vol opgehaald in 2,5 uur tijd.

10 maart 2018
Na afloop was er een gezellige eindborrel bij Mark en zijn vrouw Esther thuis waar alle vrijwilliger konden napraten en even opwarmen na een regenachtige middag. De volgende grote projectdag is op 10 maart 2018.

Uit de krant