Mevrouw Huijmans-Goedemans kreeg de burgemeester en zijn vrouw op bezoek.
Mevrouw Huijmans-Goedemans kreeg de burgemeester en zijn vrouw op bezoek. Foto: Gerrit Alink

Oudste inwoonster van Diemen jarig: 103

Mensen

DIEMEN - Mevrouw Dien Huijmans-Goedemans is op 11 december 103 jaar geworden. Zij is de oudste inwoner van Diemen.

En nog steeds de liefste, volgens burgemeester Erik Boog die haar vanmiddag, samen met zijn vrouw Wahida kwam feliciteren met dit bijzondere en heuglijke feit. 

Mevrouw Huijmans-Goedemans woont ongeveer 13 jaar, en nog steeds met veel plezier, in zorgcentrum Berkenstede. Zij is erg blij en tevreden met de vaste groep verzorgers die zij heeft, vertelde ze de burgemeester.

Het was een gezellig middag, met diverse familieleden, medebewoners en verzorgers. Zij verrasten de jarige met zang, bloemen en cadeaus. Net als vorig jaar spraken de burgemeester en mevrouw Huijmans, onder het genot van lekkere taart en koffie, over haar klaverjasactiviteiten, gespreksavonden met medebewoners, haar familie en de mooie reizen die zij heeft gemaakt.

"Wahida en ik hebben wederom genoten van haar aanstekelijke lach, humor en mentale kracht. Wat een prachtige en inspirerende vrouw. Haar positiviteit en relativeringsvermogen is zeer bewonderenswaardig. Twee borrels per dag gaat niet meer, maar met één borrel per dag is zij ook meer dan tevreden", aldus Boog.

Uit de krant