Afbeelding
Foto: Dansschool Dans Dans Dans

'Dans Dans Dans De Wereld Rond'

Cultureel

DIEMEN - Voor een uitverkochte zaal traden de leerlingen van dansschool Dans Dans Dans afgelopen zondag op in Theater de Omval.

De 50 leerlingen van de onlangs geopende dansschool gaven een wervelende show weg. De lessen van de dansschool worden gegeven in de Sint-Petrusschool.

Hits
Er werd gedanst op bekende liedjes van onder andere K3 en de nieuwste hit van Bruno Mars, maar er werden ook traditionele dansen uitgevoerd, gestoken in een modern jasje.  De peuters (2-3 jaar) voerden de traditionele Maori dans, de Haka, uit. De kidsdansgroep (4-6 jaar) deed een jungledans en de groep kleuters van de Rekendansles deed niet onder met hun cowboydans.

Musical
De leerlingen van de Kidsdance groepen (6-8 jaar en 8-10 jaar) toonden hun danskunsten tijdens een stoere dans. En de jongens en meisjes van de Musicaldanscursus vertolkten o.a. de bekende hit Ease on Down the Road uit de musical The Wiz.

Trots
Eigenaresse Enneke Fukking kijkt trots terug op deze dag. "Het was veel werk om de theatershow in elkaar te zetten, maar wat ben ik trots op iedereen, ze hebben het allemaal fantastisch gedaan".

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief