Yannick zit met zijn winkel in winkelcentrum Diemenplein.
Yannick zit met zijn winkel in winkelcentrum Diemenplein.
De ondernemer vertelt...

SmartProFix repareert snel jouw smartphone

Bedrijven

DIEMEN - Is je smartphone of tablet kapot? Dan heb je een probleem, maar gelukkig kan SmartProFix het meteen voor je oplossen.

"Eerst ga ik kijken wat er mis is", vertelt eigenaar Yannick Lavalette. "Het kan bijvoorbeeld een kapot touchscreen zijn, een defect oplaadpunt of waterschade. Als we het kunnen repareren, is dat binnen 20 minuten gedaan, want we hebben een grote voorraad onderdelen voor smartphones en tablets. Hebben we het onderdeel toch niet in de winkel dan bestellen we het en hebben het de volgende dag binnen. Na de reparatie is je telefoon of tablet weer als nieuw en kun je opgelucht de winkel verlaten."

Expert van smartphones

"Mijn passie kan ik helemaal waarmaken met de winkel. Ik zit al tien jaar in het vak en ben expert op het gebied van smartphones. Ik zit vanaf februari in winkelcentrum Diemen, samen met Romeo Leider, die ook de reparaties doet."
Bij SmartProFix repareren ze alle modellen van iPhone, Samsung, Nokia, Huawei, HTC, Sony, Motorola, LG en OnePlus en je kunt er terecht voor bijna elk probleem én voor advies. "We werken uitsluitend met originele onderdelen en geven daar een half jaar garantie op. Eerst gaan we kijken wat er kapot is en maken dan een offerte, die je ook kunt gebruiken voor de inboedelverzekering. Als je telefoon of tablet thuis stuk is gegaan, kun je de kosten declareren bij de verzekeringsmaatschappij. We zijn altijd eerlijk. Als blijkt dat de reparatie duurder is dan de dagwaarde van een nieuwe smartphone of tablet dan zeggen we dat en daar zijn geen kosten aan verbonden. Geen oplossing, dan ook geen kosten."

Accessoires

 Behalve de reparaties zijn er in de winkel ook accessoires te koop zoals beschermhoesjes, kabels, opladers en smartphones voor senioren met grote toetsen. "We zijn servicegericht, repareren altijd voor een redelijke prijs en geven goede service met garantie. Ik heb veel plezier in mijn werk en hoop nog lang door te gaan met SmartProFix."

!
Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief