Afbeelding
Advertentie

De rijkdom van een kachel met haardstel

Bedrijven

Een kachel of een haard is en sfeervolle toevoeging aan je interieur. Even een boek lezen, televisiekijken of wegdromen in het dansende vlammenspel van je kachel, dat is rijkdom. Maar ook voor het hoge rendement, je energiebesparing en eenvoudige installatie kun je warmlopen. Dus zoek je een kachel of haard dat perfect aansluit op je inrichting. Misschien strak en modern, voor een design-sfeer. Of juist klassiek, zoals de karakteristieke gietijzeren houtkachels in oude villa's en boerderijen. Er valt zoveel te ontdekken. Daarom helpen we je een beetje op weg.

Welke kachel past bij jou?
Om de ideale kachel te vinden, moet je goed vergelijken. Verdiep je in de specifieke voordelen van de verschillende merken. Zo wordt Scan aangeprezen om zijn moderne, veilige en milieuvriendelijke kachels. Het Italiaanse MCZ is de bekendste fabrikant van pelletkachels. Altech staat voor elegante lichtgewicht kachels. En ook over de merken Rika, Varde Ovne, Dik Geurts, Jotul, Contura en Dovre is genoeg te vertellen.

Het haardstel: functioneel én sfeervol
Bij een kachel of een haard hoort een haardstel. Niet alleen heb je deze simpelweg nodig om uw je vuur snel en gemakkelijk op te stoken, ook draagt een haardstel bij aan de sfeer rondom je haard. Ook op dit gebied heb je ruime keuze. Je kunt alles bestellen: complete haardstellen en losse onderdelen, zoals kachelpoken, vuurtangen, vegers, asblikken en opbergrekken.

De moderne pelletkachels van de toekomst
Moderne pelletkachels maken terecht een flinke opmars. Zo heb je geen gasaansluiting nodig, is de verbranding van gassen naar warmte optimaal en stoot de moderne pelletkachel 80 procent minder fijnstof uit dan een houtkachel. Hierbij horen wel enkele aandachtspunten. Zo moet je rekening houden met het bouwbesluit. Ook moet je aan de voorwaarden voldoen die gesteld worden aan je aansluiting, ventilatieopeningen, ramen, deuren en afstand tot de buren. Ook hierbij is de expertise van een specialist van grote meerwaarde.

Meer informatie?
Ben je op zoek naar een kachel of haard? Krul Alltech adviseert je graag. Doe alvast online inspiratie op onze website www.krulalltech.nl. In onze showroom in Benningbroek (Experience Center) en Opmeer (onze kacheloutlet) staan op ruim 2500 vierkante meter meer dan 1000 kachels en haarden opgesteld. Ons team staat zes dagen per week voor je klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0226 - 357900. Of stuur je vraag per mail naar info@krulalltech.nl.

!
Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief