Afbeelding
Advertentie

Glitter & Glamour: een populair thema voor het bedrijfsfeest

Bedrijven

"Gewoon is maar gewoon"! Bedrijfsfeesten worden om deze reden tegenwoordig vaak gekoppeld aan een specifiek thema. Het is dan de bedoeling dat de genodigden volledig in stijl vermaakt worden en zich in een unieke sfeer volledig kunnen laten gaan. Eén van de meest gebruikte thema's is nog altijd "Glitter & Glamour". Wie wil er nu niet stralen op een Glitter & Glamour themafeest? Een beetje chique, een beetje over de top, maar vooral glamour. Van groot tot klein, en van subtiel tot extreem.

(Glitter)lopers in diverse varianten
Naast uitnodigingen in stijl, de keuze van de muziek, hapjes en drankjes, is het aankleden van de locatie van groot belang. Voor de aankleding zijn er tapijtlopers in vrijwel alle kleuren maar ook spetterende "Glitterlopers" die perfect aansluiten bij het thema. De glitterlopers zijn in elke gewenste lengte verkrijgbaar en hebben een zeer luxe uitstraling. Bovendien beschikken de lopers over een stevige rug en geven ze niet af bij regen. Nog een groot voordeel; de glitters zijn in het evenemententapijt geweven. Dit betekent dat de loper ook na veelvuldig gebruik zijn oorspronkelijke schittering blijft houden.

Als luxe, glamour en vooral heel veel glitters de boventoon moeten voeren, dan is een schitterende tapijtloper een perfecte optie. Onze glitterlopers zijn volledig bedekt met zeer fijne glitterdeeltjes en verkrijgbaar in de kleuren: goud, zilver, rood, blauw, paars, zwart en antraciet. Dit maakt deze lopers geschikt voor een bedrijfsfeest, evenement of jubileum.

Een rode loper met afzetpalen voor een glamorous onthaal
Om de gasten te verwelkomen past een loper heel goed bij het Glitter & Glamour-feest. Naast een gekleurde of glitterloper, is er meer mogelijk. Denk eens aan afzetpalen en koorden van hoge kwaliteit voor bij een loper of entree! Op deze manier wordt een loper voorzien van een buitengewoon luxe uitstraling waardoor het thema nog beter tot zijn recht komt. Bovendien zijn afzetpalen en koorden naast erg mooi, ook praktisch. Genoeg redenen om een (glitter)loper van bijpassende afzetpalen en koorden te voorzien! Doordat deze afzetpaaltjes leverbaar zijn in een roestvrijstalen uitvoering, kunnen ze zowel indoor als outdoor gebruikt worden.

Wilt u meer informatie?
GJ Floors is uitgegroeid tot een wereldwijde specialist in het leveren van vloeroplossingen, zoals projecttapijt. Daarnaast leveren wij ook tapijten voor de aankleding van de meest uiteenlopende evenementen, beurzen en showrooms. Het maakt niet uit waar ter wereld u een evenemententapijt of een loper nodig heeft, want wij leveren overal. U kunt overal ter wereld bij ons bestellen. Zo kunt u vanuit Duitsland bestellen via onze webshop www.roteteppiche.de. Vanuit uw kantoor in Diemen omgeving bestelt u gewoon bij Beurstapijt.com. Onze uitgebreide legservice ontzorgt u, want ook het leggen van de vloer kunnen wij uit handen nemen. Sinds kort is onze collectie naast geprint tapijt uitgebreid met printvinyl. Laat ons u inspireren en neem contact met ons op, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar via +31 (0)38-3375332 of mail naar info@gjfloors.nl

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief