Afbeelding

Jan Paternotte bezoekt Diemen

Politiek

DIEMEN - Kandidaat-kamerlid Jan Paternotte van D66 bezoekt op zaterdag 4 maart Diemen.

Hij zal vanaf 15.30 uur aanwezig zijn in grand café Cheers. Diemenaren kunnen vragen stellen aan de huidige fractievoorzitter van D66 Amsterdam. Hij staat nummer negen op de D66-lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart.

Het is niet de eerste keer dat Jan Paternotte naar Diemen komt. Ruim een jaar geleden ging hij in gesprek met de leden van D66 Diemen. Hij nodigt iedereen van harte uit om zijn zorgen te delen, maar vooral ook om vragen te stellen. "Na de inloop ga ik graag in gesprek met de Diemenaren; toch een soort buren", vertelt hij. "Ik daag hen uit om daar alvast goed over na te denken."

Mart Roumen, voorzitter van de afdeling Diemen van D66, benadrukt dat het vooral de bedoeling is dat er een levendige discussie ontstaat. "Na afloop gaan we ook nog even de straat op om mensen op te zoeken. Ik hoop veel betrokken Diemenaren te zien. Het zijn cruciale verkiezingen en het is vooral belangrijk om je goed te informeren. Hoe kan dat beter dan met een hoofdrolspeler uit Den Haag?"

Uit de krant