Afbeelding

Kinderzomerspelen beginnen maandag

Sport

DIEMEN - De Kinderzomerspelen gaan op maandag 18 juli weer van start. Het evenement voor kinderen uit Diemen die naar de basisschool gaan duurt tot en met vrijdag 5 augustus.

De Kinderzomerspelen, georganiseerd door Stichting Welzijn Diemen, zijn al tientallen jaren een begrip in Diemen en trekken jaarlijks veel kinderen uit Diemen.

Activiteiten
Kinderen kunnen tussen 10.00 en 15.30 uur in en rond Sportcentrum Wethouder F.B. Duran in Diemen-Zuid deelnemen aan allerlei sport- en spelactiviteiten, zich uitleven met creatieve activiteiten en theater en genieten van grote spellen. Elke dinsdag en donderdag wordt er een dagdeel gezwommen. 

Uitstapjes
"Ook dit jaar worden er twee uitstapjes gemaakt", geeft algemeen coördinator Danny Post aan. "Op woensdag 20 juli gaan we naar de Linnaeushof in Heemstede en op woensdag 27 juli naar KidZ City in Utrecht. Voor die twee uitstapjes moeten vooraf kaarten worden gekocht van 17 euro per stuk. Op de twee woensdagen dat er uitstapjes zijn, zijn er geen activiteiten van de Kinderzomerspelen in het sportcentrum."

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant