Afbeelding

Inwoners Diemen winnen 200.000 euro bij de Postcode Loterij

Algemeen

DIEMEN - Bewoners van de Rode Kruislaan in Diemen zijn dinsdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 1111 PB is in de decembertrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. 

De volgende bedragen zijn gewonnen: 50.000 euro (2 winnaars), 25.000 euro (4 winnaars). Ton en Hanneke zijn een van de winnaars en winnen 50.000 euro. Daarnaast winnen zij een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.

Blij
Hanneke is blij verrast: "Onvoorstelbaar deze prijs! Het kan niet beter. We gaan vanmiddag al langs de garage om ons te oriënteren voor de nieuwe auto. Wit metallic moet-ie worden. Het geld zetten we rustig op de bank. En dan gaan we volgend jaar we met z'n tienen, de kinderen en kleinkinderen, op vakantie naar Spanje of Ibiza. Dan vieren we dat Ton en ik 50 jaar zijn getrouwd."

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. 

De uitzending van de uitreiking in de Rode Kruislaan in Diemen is op 17 februari te zien bij 'Koffietijd' op RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.
 
 
 

Uit de krant