Gezellige drukte tijdens het Loswalfestival in 2013
Gezellige drukte tijdens het Loswalfestival in 2013

Programma Loswalfestival is opnieuw uitgebreid

Algemeen

DIEMEN - Het Loswalfestival wordt volgende week voor de zevende maal gehouden. Het evenement is opnieuw uitgebreid en begint dit keer al op donderdagavond met een feest voor studenten. Danny Mica, voorzitter van de Stichting Loswalfestival, blikt in het DiemerNieuws vooruit op een evenement dat door velen enorm wordt gewaardeerd.

Danny Mica kwam in 2008 op het idee om een evenement langs de Weespertrekvaart te organiseren. De eerste editie van het Loswalfestival was meteen een daverend succes. Het evenement duurde toen nog een dag en avond: de zaterdag. Na enkele jaren werd de vrijdagavond bij het Loswalfestival betrokken met een feest voor bezoekers vanaf 23 jaar. Vorig jaar werd het festival opnieuw uitgebreid met een veiligheidsdag op zondag.

Nieuw is dat er dit jaar ook een feest op donderdagavond wordt gehouden voor studenten. De Stichting Loswalfestival speelt hiermee in op het toenemend aantal studenten dat in Diemen woont. Op zaterdag is er weer een programma samengesteld waar iedereen van kan genieten, met activiteiten voor jong en oud.

Het volledige programma van het Loswalfestival is te vinden in het DiemerNieuws van 22 mei en op www.loswalfestival.nl.

Lees het hele interview met Danny Mica in DiemerNieuws.

Uit de krant