Afbeelding

Sinterklaas bezoekt Hockeyclub Diemen

Algemeen

DIEMEN - De Jongste Jeugd (5-9 jaar) van Hockeyclub Diemen mocht gisteren voor een speciale dag naar de club komen. Sinterklaas kwam langs. Om 10.30 uur waren alle kinderen binnen en genoten ze van het zingen van Sinterklaasliedjes, maakten ze tekeningen voor Sinterklaas en uiteraard werd er gehockeyd.

Iets later dan gepland kwam Sinterklaas langs met twee heel sportieve Pieten. Het lange wachten werd beloond en op verzoek van Sinterklaas werd er heel hard gezongen. Alle kinderen kregen een hockeybal met een smiley erop cadeau waarna er gelegenheid was om de cadeautjes ook op het hockeyveld te testen. De meeste kinderen hebben heerlijk gehockeyd met de Pieten en sommigen bleven bij Sinterklaas om de op de training geleerde technieken te ‘showen’.

De winterstop gaat voor deze jeugd na woensdag 1 december echt in. Komende woensdag is er nog een echte Pietentraining. Iets ingekort zodat ook de laatste groep voor 17.00 uur weer van het veld is. De oudere jeugd gaat na volgende week de zaal in. Zaalhockey kan gelukkig doorgaan al is het nog even puzzelen om alle trainingen en de competitie voor 17.00 uur in te plannen.

De winterstop zal HC Diemen gebruiken om de laatste klusjes in het nieuwe clubhuis op te pakken zodat het helemaal af is als de spelers eind februari weer het veld op gaan.

!
Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief