Afbeelding

Auto’s in Burgemeester Bickerstraat besmeurd met uitwerpselen van honden

Algemeen

DIEMEN - Onbekenden hebben de afgelopen weken auto’s die in de Burgemeester Bickerstraat geparkeerd stonden, besmeurd met uitwerpselen van honden. Het betreft auto’s van mensen die in de Gerardt Burghoutweg wonen.

Een bewoner van de Gerardt Burghoutweg: “De Gerardt Burghoutweg maakt deel uit van het gebied waar parkeervergunningen gelden. Wij mogen onze auto’s dus ook in de Burgemeester Bickerstraat parkeren. Er was recent in onze straat weinig plaats om te parkeren omdat er vrachtwagens stonden in verband met werkzaamheden. Een aantal bewoners van onze straat heeft hun auto in de Burgemeester Bickerstraat ter hoogte van De Schakel geparkeerd. Dat gebeurt overigens wel vaker als er in onze straat geen ruimte is. Op de voorruit van mijn auto heb ik drie keer grote drollen van honden aangetroffen. Ik heb zelf gezien dat dit ook bij een andere auto was gebeurd. Bij een andere auto zijn twee keer de zijspiegels met hondenpoep ingesmeerd. Het ging in dat geval ook om een bewoner van de Gerardt Burghoutweg. Ik weet uiteraard niet wie de auto’s heeft besmeurd, maar ik heb de indruk dat het om een bewoner van de straat gaat die het niet zint dat bewoners van een andere straat hun auto in de Burgemeester Bickerstraat parkeren”, aldus de bewoner van de Gerardt Burghoutweg. 

De bewoner van de Gerardt Burghoutweg heeft bij de politie in Diemen melding gemaakt van de incidenten. Ook heeft de bewoner een brief in de bus gedaan bij bewoners van de Burgemeester Bickerstraat en daarin om aandacht voor de situatie gevraagd.

Uit de krant