Danny Mica.
Danny Mica. Foto: Meerlandenfonds

Doneeractie voor Danny en Danielle Mica en hun gezin na brand in woning

Algemeen

DIEMEN - Inwoners van Diemen zijn een actie gestart om Danny Mica, zijn vrouw Danielle en hun drie kinderen te helpen. De woning van het gezin aan de Lange Stammerdijk in Driemond werd donderdagavond door een brand zwaarbeschadigd. Het gezin kon de woning gelukkig op tijd verlaten.

Danny en Danielle Jansen zijn bij veel inwoners van Diemen bekend. Zij organiseren jaarlijks het Loswalfestival en zijn elke zomer betrokken bij de Kinderzomerspelen. Zij woonden lange tijd in Diemen.

De actie is een initiatief van Kim Hogenes, Linda Frantzen en Lisa Buné uit Diemen. Kim Hogenes: “De brand heeft donderdagavond plaatsgevonden. Danny, Danielle en hun drie kinderen hebben de woning gelukkig op tijd kunnen verlaten. Maar zij zijn vrijwel alles kwijt. Zij maken een enorm zware periode door. Zij wonen momenteel in een schuur naast hun woning. Zij hebben behoefte aan allerlei spullen, ook voor hun kinderen.”

Kim: “Wij hopen dat er mensen zijn die zaken als kleding, schoenen, speelgoed en andere spullen aan het gezin willen schenken. Danny en Danielle hebben drie kinderen: twee jonge zonen en een dochter. De dochter is een baby. Er is dus ook behoefte aan kinderkleding, babykleding en speelgoed. Het is echt belangrijk dat het gezin hulp krijgt. Danny en Danielle staan altijd voor iedereen klaar.”

Kim, Lisa en Linda hopen dat er ook mensen zijn die het gezin willen steunen via een financiële bijdrage. Dit kan door een bijdragen te storten.

Meer informatie: www.doneeractie.nl/brand-bij-danny-en-dani-235-lle/-48014

Uit de krant