Annabertha Veninga.
Annabertha Veninga. (Foto: )

Annabertha Veninga vertrekt bij Theater de Omval

DIEMEN - Annabertha Veninga neemt over enkele dagen afscheid als directeur/programmeur van Theater de Omval. Zij heeft bijna 25 jaar bij het theater gewerkt.

Annabertha Veninga trad op 1 januari 1996 in dienst bij Theater de Omval. Zij vertrekt op een moment dat het theater in Diemen wordt geconfronteerd met de beperkingen als gevolg van het coronavirus.

Annabertha: "Dit is een heel zware tijd voor het theater. Wij hebben veel voorstellingen moeten annuleren en verplaatsen. Artiesten lopen inkomsten mis en veel mensen missen het theater. Mijn laatste werkdag is op 7 juni, maar ik zal ook in de zomer nog een aantal werkzaamheden uitvoeren. Ik wil op een goede manier vertrekken en de zaken goed overdragen aan mijn opvolger Danny van Zuijlen. Hij begint in augustus."

Annabertha heeft het theater vanaf de grond af aan opgebouwd. Maar zij heeft door de jaren heen veel steun gekregen. "De medewerkers, vrijwilligers en de bestuursleden, die het werk ook op vrijwillige basis doen, leverden en leveren nog steeds een enorme bijdrage aan de kwaliteit van Theater de Omval."

Lees verder in de digitale editie

Meer berichten