Afbeelding
Partnerbijdrage

Op zoek naar een voordelige shortlease auto?

Algemeen

Als je op zoek bent naar een shortlease auto dan doe je dat natuurlijk het liefst zo voordelig mogelijk. Tegenwoordig is het leven immers al duur genoeg. Het vergelijken van verschillende leasemaatschappijen om zo goedkoop mogelijk uit te komen klinkt dan ook heel logisch. In dit artikel bespreken we enkele tips die de zoektocht naar een shortlease auto een stuk gemakkelijker zal maken! Wij weten namelijk al waar je moet zijn voor de beste deal als het gaat om flexibel leasen van een auto!

Flexibel een auto leasen bij VWP Shortlease

Bij VWP Shortlease betaal je niet alleen maandelijks de laagste kosten, je bent ook enorm flexibel als het aankomt op het leasen van een auto. Heb je op zeer korte termijn behoefte aan mobiliteit en wil je niet direct vastzitten aan een leasecontract van 4 jaar? Is er een nieuwe medewerker in dienst getreden die het liefst de volgende dag al aan zijn of haar nieuwe baan wil uitvoeren? Of is er vanwege een bepaald project tijdelijk een auto nodig? In alle gevallen zit je bij VWP Shortlease goed! De looptijden zijn zo flexibel dat shortleasen al kan vanaf één maand. Op die manier loop je als ondernemer geen risico omdat je op ieder moment de shortlease auto in kunt leveren, of op laten halen op een locatie naar keuze. Bij VWP Shortlease ben je aan het goede adres als je alle gemakken van lease wilt, maar toch ook flexibel wilt blijven.

Shortleasen bij VWP

Alle kosten zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief. Je hebt dus geen verassingen achteraf. Het enige dat je hoeft te doen is te tanken of wanneer je kiest voor een elektrische auto deze op te laden. Daarnaast biedt shortlease een scala aan voordelen. Zo is het zelfs nog mogelijk om een auto te leasen met een lage bijtelling van maar 4%. Dit is belastingtechnisch zeer interessant. Tevens loop je met een shortlease contract maar weinig risico omdat je niet jarenlang vast zit aan een leasecontract. Wanneer je een beginnende ondernemer bent en op dit moment geen stabiele inkomsten hebt, maar wel behoefte hebt aan een auto is shortlease ook een uitkomst! De dienstverlening van VWP Shortlease staat op zich. Razendsnelle service gecombineerd met een persoonlijke en informele benadering. Het codewoord is flexibel en het doel is om iedereen te kunnen voorzien van hun mobiliteitsbehoefte, zowel zakelijke shortlease als particulier. Bezoek de website van VWP Shortlease en vind de auto die het beste bij je past!

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief