[Partnerbijdrage] Promotiemateriaal van honingraatkarton om indruk te maken op evenementen | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Partnerbijdrage

Promotiemateriaal van honingraatkarton om indruk te maken op evenementen

Een goede plek om mogelijke klanten te ontmoeten, is op een beurs. Er komen een heleboel mensen op die allemaal langs uw stand lopen. Als u een mooie en opvallende stand heeft, stoppen bezoekers graag om een kijkje te nemen en informatie bij u in te winnen. Hoe laat u uw stand extra opvallen? Kies voor stevig en stijlvol promotiemateriaal gemaakt van honingraatkarton.

Wat is honingraatkarton?
Honingraatkarton is heel geschikt materiaal voor een heleboel toepassingen, van reclameborden en lifesize-poppen tot stevige displays. Op beursstands bewijst honingraatkarton ook goede diensten. Honingraatkarton bestaat uit twee harde buitenlagen met daartussen zachter karton in een honingraatstructuur. Andere benamingen voor honingraatkarton zijn falconboard, reboard of beelite. Maar hoe je het ook noemt, de goede eigenschappen blijven hoe dan ook van kracht. Dankzij de honingraatstructuur is het materiaal heel stevig en uitermate geschikt voor grotere constructies. Door de harde buitenlaag is honingraatkarton makkelijk contour of schoon te snijden.

Eenvoudig toepasbaar en duurzaam 
Een beursstand die u laat maken van honingraatkarton is makkelijk in elkaar te zetten zonder gereedschap. En hij is net zo snel weer gedemonteerd. Omdat het karton zo licht is, kan iedereen een stand veilig opbouwen en makkelijk vervoeren. Wandpanelen van honingraatkarton zijn niet alleen makkelijk in gebruik, ze zijn ook duurzaam en extreem sterk. Het karton is 100 procent recyclebaar en er kunnen objecten tot wel 25 kilo aan opgehangen worden. Ook is het duurzaam omdat u de onderdelen kunt hergebruiken bij volgende beurzen.

Een stand in iedere gewenste kleur en in ieder gewenst dessin en drukwerk
U kunt prachtige stands samenstellen uit het grote assortiment van Aelen en Van Leeuwen. Uw stand valt extra op door de solide bouw en de strakke uitstraling. Bovendien kunt u de onderdelen voor uw stand op iedere mogelijke manier laten bedrukken in iedere gewenste kleur en in ieder gewenst dessin met digitaal drukwerk en zeefdruk in mat, (half-)glanzend of (spot)vernis. Kortom: standbouw van honingraatkarton is een perfect communicatiemiddel voor de beurs!

Bent u benieuwd wat Aelen en van Leeuwen voor u kan betekenen? Neem voor meer informatie contact op of vraag een offerte aan.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>