Loungebank van steigerhout.
Loungebank van steigerhout. Foto: PR
partnerbijdrage

Het beste steigerhout voor woninginrichting

Algemeen

Heeft u er wel eens aan gedacht om u uw woning in te richten met steigerhout? Voor het mooiste en het beste steigerhout, gaat u naar VanLonden.com. Dit bedrijf weet wel raad met steigerhout. Vakkundige ambachtsmannen maken van alles met dit stoere, robuuste en veelzijdige bouwmateriaal.

Of het nu gaat om hoekbanken, eettafels, kledingkasten of complete speelmeubelen, u kunt het zo gek niet bedenken het meubelstuk kan worden gemaakt. De specialiteit van VanLonden.co is is het bouwen van steigerhouten kinderbedden. Uw bestelling wordt door de specialisten op ambachtelijke wijze in de eigen werkplaats gemaakt, geheel in uw stijl en wensen. Doe inspiratie op en bekijk de mogelijkheden op VanLonden.com!

Steigerhouten in verschillende stijlen voor huis en tuin
Hoewel alle producten uw interieur verrijken, kunnen de stijlen zeer verschillend zijn. U kent natuurlijk de robuuste, stoere stijl van de meeste steigerhouten meubelen. Maar wist u ook dat een sierlijke stijl ook mogelijk is. Dit ziet u aan de verschillende eettafels, (bed)banken, tv-meubelen, bureaus en zitmeubelen. Hiermee geeft u uw interieur de stijl die bij u past. Ook uw tuin kunt u inrichten met steigerhout. Denk hierbij aan de inrichting van een veranda. Tegenwoordig is de tuin steeds vaker het verlengstuk van de woning. In de veranda is ruimte voor een (lounge)bank, zithoek, buitenkeuken en meer. Deze maken we geheel voor u op maat en naar wens. Als u op zoek bent naar steigerhouten tuinmeubels, zit je goed bij dé steigerhoutspecialist.

Bijzonder: de halfhoogslaper voor de kinderslaapkamer
Op zoek naar het beste bed voor in de (kinder)slaapkamer? Dan is het kinderbed van steigerhout, zoals halfhoogslaper JUR perfect! Hierin slaapt uw kind lekker boven de grond, maar niet te hoog. Onder het kinderbed blijft een zee aan ruimte over voor speelgoed, kleding of andere spullen. Hiermee houd u de kinderkamer ruim en blijft deze leefbaar. Natuurlijk moet hiervoor wel de indeling passen bij de slaapkamer. Het trappetje waar uw kind elke avond op klimt, moet aan de goede kant zitten. Gelukkig kunt u dit aangeven bij uw bestelling. Vul hiervoor simpelweg de gewenste plaatsing in: de voorkant, de kopsekant en links of rechts. Halfhoogslaper JUR is 109 cm hoog, 207 cm breed en 97 diep. Bestel ook meteen de juiste lattenbodem (standaardmaat 90 x 200 cm) en een passend matras erbij. Andere maten zijn op aanvraag mogelijk.

Professionele afwerkmogelijkheden
De afwerking van steigerhouten producten door VanLonden.com geeft het meubel een prachtige uitstraling. Naturel is altijd mooi. Hiervoor is een afwerking met transparante beits nodig. Maar ook geheel dekkend wit is stoer. Eigentijdse afwerkingen zijn White Wash, Grey Wash en Black Wash. Beits zorgt voor de meer nostalgische look van geleefd hout. Het belangrijkste is echter de veiligheid, duurzaamheid en onderhoudsgevoeligheid van het meubel. Daarom besteedt VanLonden.com veel aandacht aan het maken van splintervrije en veilige oppervlakken, randen en hoeken.

Uit de krant

Tekstadvertenties