Afbeelding
Foto: Trudy Kroese

52 leerlingen ingeschreven bij OSDiemen

Algemeen

DIEMEN - In Theater de Omval zijn donderdagmiddag opnieuw zeven kinderen ingeschreven als leerling van de OSDiemen. Tijdens de open dag die zaterdag in Theater de Omval werd gehouden zijn 45 kinderen in geschreven.

Ouders kunnen hun kind ook op donderdag 31 januari en donderdag 7 februari van 16.00 tot 18.00 uur in Theater de Omval inschrijven. Ouders die op die dagen niet in de gelegenheid zijn om hun kind in te schrijven, kunnen telefonisch contact opnemen met OSB (020-6909050) om een afspraak te maken.

OSDiemen kan in het schooljaar 2019-2020 van start gaan als er minimaal 75 leerlingen zijn. Voorwaarde is wel dat de helft van die leerlingen is ingeschreven bij het vwo en havo.

Ouders die de open dag gemist hebben of nog vragen hebben zijn welkom op een extra informatieavond op 31 januari van 19.00 tot 21.00 uur in Het Atelier. Deze avond is met name bedoeld voor ouders van leerlingen van de havo en het vwo. Het gaat hier alleen om extra voorlichting en het beantwoorden van vragen over de OSDiemen. Voor meer informatie: www.osdiemen.nl.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief