Afbeelding

Scan & Win Prijzenfestival in winkelcentrum Diemerplein

Bedrijven

DIEMEN - Klanten die de komende weken een aankoop vanaf € 5,- doen in winkelcentrum Diemerplein maken kans op een van de duizenden prijzen, presentjes, kortingen, aanbiedingen, acties en hoofdprijzen van de winkeliers van het Diemerplein.

Het Diemerplein Scan & Win Prijzenfestival is vrijdag 4 mei van start gegaan en loopt tot en met zaterdag 2 juni.

Barcode

Bij een aankoop van € 5,- of meer ontvangen klanten één scankaart met unieke barcode. In het winkelcentrum bij de liften op de begane grond staat een speciale scanzuil met prijzengenerator. De barcode kan in de scanzuil geactiveerd worden. Op het scherm kan de klant meteen zien of hij wel of geen prijs gewonnen heeft. Als er een prijs gewonnen is, dan wordt deze meteen uitgeprint op een voucher. Met deze voucher kan de prijs meteen verzilverd worden in de betreffende winkel.

Hoofdprijzen

Gedurende een maand worden er duizenden prijzen, kortingsbonnen, presentjes, acties en aanbiedingen weggegeven door de winkeliers van het Diemerplein, en iedere week een aantal mooie hoofdprijzen, zoals shoptegoeden van € 250 en € 75, te besteden in het winkelcentrum. Daarnaast ook een dames- of herenhorloge ter waarde van € 300 van Püttmann Juweliers, een reischeque ter waarde van € 350, Swarovski-sieraden ter waarde van € 100 van My Time, zonnebrillen van Eye Wish ter waarde van € 59, een originele Lampe Berger Paris set van Sparkle Style, tegoedbonnen van diverse winkels en nog veel meer.

Meer informatie op www.diemerplein.nl of op www.facebook.com/diemerplein.

Uit de krant