Afbeelding
Foto: Trudy Kroese

Voedselbank Diemen is Diemenaar van het Jaar 2018

Mensen

DIEMEN - De Stichting Voedselbank Diemen is door het DiemerNieuws uitgeroepen tot Diemenaar van het Jaar 2018. De redactie verraste voorzitter Gerda Smit met een ereschild.  

De titel Diemenaar van het Jaar wordt sinds enkele jaren in december toegekend door het DiemerNieuws. De award voor de Diemenaar van het Jaar is voor de vierde keer uitgereikt. In 2017 ontvingen de Kinderzomerspelen de award. In 2016 ging de prijs naar Aschwin van Wel, mede voor zijn inzet als voorzitter van Scouting Diemen. In 2015 ontving vrijwilligersorganisatie Serve the City de onderscheiding.

De Stichting Voedselbank Diemen is Diemenaar van het Jaar geworden omdat de stichting zich inzet voor Diemenaren die in een lastige positie verkeren. De stichting is actief, onder meer met het organiseren van winkelacties in Diemen, en kan rekenen op steun en sympathie van veel inwoners en bedrijven van Diemen. Dit bleek opnieuw tijdens de winkelacties die op zaterdag 15 december werden gehouden bij Albert Heijn in winkelcentrum Diemerplein, Jumbo in winkelcentrum De Kruidenhof in Diemen-Zuid en bij winkelcentrum Diemen-Noord. De acties waren een groot succes. Veel klanten van de supermarkten gaven een of meerdere artikelen aan de vrijwilligers die meehielpen aan de winkelacties.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant