Wegdek Hartveldseweg gerepareerd na ongelukken scooters

  Buurt / wijk

DIEMEN - Het wegdek van de Hartveldseweg ter hoogte van de plek waar vroeger tram 19 stopte, is in de nacht van vrijdag op zaterdag gerepareerd. 

Diverse scooterrijders zijn de afgelopen periode gevallen doordat de weg was verzakt en de tramrails boven de weg uitstaken. Een aantal scooterrijders is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Klachten
Er zijn de afgelopen maanden diverse klachten bij de gemeente binnengekomen vanwege de staat van de weg op de Hartveldseweg. Een aantal mensen heeft zelfs meerdere klachten ingediend.

Donderdag raakte opnieuw een scooterrijder gewond bij een ongeluk op de Hartveldseweg.

Noodreparatie
Uiteraard betreurt de gemeente deze incidenten. "We waren al in overleg met de aannemer om te kijken welke werkzaamheden zo snel mogelijk uitgevoerd zouden kunnen worden. Vrijdagnacht zijn de werkzaamheden uitgevoerd. We inventariseren nu of er nog andere delen op de Hartveldseweg in aanmerking komen voor een noodreparatie, vooruitlopend op de reconstructie van de Hartveldseweg. Deze reconstructie gaat begin volgend jaar van start", aldus een woordvoerder van de gemeente.
Meer berichten