De prijsuitreiking in 2018.
De prijsuitreiking in 2018. Foto: Trudy Kroese

Daarom Diemen Challenge wordt opnieuw gehouden

Mensen

DIEMEN - De Daarom Diemen Challenge wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden.

Het doel van de Daarom Diemen Challenge is om Diemen nog leuker te maken. De gemeente hoopt dat personen, organisaties of verenigingen met leuke initiatieven komen. De vorige editie was een succes.

Daarom Diemen is op zoek naar initiatieven om Diemen nog meer op de kaart te zetten bij inwoners en ondernemers. Het betreft initiatieven die iets toevoegen aan het huidige aanbod in Diemen en passen bij de kernwaarden van Daarom Diemen. Die kernwaarden zijn: eigen schaal, eigen karakter, bereikbaarheid en dicht bij Amsterdam.

Financiële middelen

De gemeente denkt dat veel inwoners, organisaties of verenigingen leuke ideeën hebben, maar niet over de financiële middelen beschikken om die uit te voeren. De Daarom Diemen Challenge biedt hiervoor uitkomst.

De winnaars van de Daarom Diemen Challenge krijgen een geldbedrag om hun idee uit te voeren. Het moet om een initiatief gaan dat nog dit jaar kan worden uitgevoerd. Initiatieven dienen voor 5 april te worden gestuurd naar info@daaromdiemen.nl onder vermelding van 'Daarom Diemen Challenge'.

 

 

 

Lees verder in de digitale editie

!
Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief