Martha Vossepoel en Noëly Hofstra.
Martha Vossepoel en Noëly Hofstra.
De ondernemer vertelt...

Care & Beauty Diemen is een drogist met een missie

  Bedrijven

DIEMEN - Care & Beauty is ontstaan uit 26 D.I.O. drogisterijen die per 1 januari dit jaar een nieuwe formule zijn begonnen. De verwachting is dat er eind dit jaar veertig winkels zullen zijn.

"Steeds meer drogisten willen goede adviezen geven in een vertrouwde en fijne winkel", vertelt Harry Piet van Care & Beauty. "En een voorportaal zijn voor de huisarts. Dit sluit perfect aan bij Care & Beauty. Wij zijn drogisten met een missie. Door beter advies en een verantwoorde assortimentskeuze willen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Naast natuurlijke varianten in huidverzorging en cosmetica leveren wij ook de beste en meest veilige supplementen met advies op maat en zo duurzaam mogelijk."

Iriscopie

"In onze winkel Care & Beauty Diemen kunt u maandelijks terecht voor een iriscopie door Boaz Groeneveld. Iriscopie is een veel gehanteerde methode om een betrouwbare analyse van de gezondheid te krijgen. Er wordt met een loep in de ogen gekeken en door middel van resonantie wordt bekeken wat de mogelijke klachten kunnen zijn en wat de analyse is. Deze methode is pijnloos. Een consult op afspraak van 30 minuten kost 40 euro. Kijk voor consultdagen op onze Facebookpagina of vraag ernaar in de winkel."

Cholesterolmeting

"Bij ons kunt u ook terecht voor een cholesterolmeting. Door middel van een vingerprik wordt zowel het goede als het slechte cholesterol en de verhouding hiertussen gemeten. Uiteraard kunt u bij de specialist ook terecht voor het nodige advies om uw cholesterol zo goed mogelijk te krijgen of te houden. Deze meting kost 5 euro en er hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Klanten kunnen hiervoor tot nu toe om de maand bij Therese terecht."

Supplementen

"Wij staan voor de beste en meest natuurlijke supplementen zoals Vitortho, Puro, Orthica en Solgar. Uit een recent onderzoek blijkt dat slechts 2 procent van de Nederlandse bevolking voldoende voedingswaarden uit groenten binnenkrijgt. Een groot deel van de bevolking heeft bijvoorbeeld een tekort aan magnesium en daardoor is de opname van vitamine D niet goed. Zo stapelen de problemen zich vaak op. Daarbovenop komt dat er vaak een verhoogde behoefte is aan extra vitaminen en mineralen door stress, intensief bewegen of sporten, medicijngebruik en slechte eetgewoontes. Nog een weetje: Nederlanders consumeren voor ongeveer 100 miljoen euro aan weerstandsproducten. Die producten verlaten vaak ongebruikt het lichaam omdat bij veel mensen de darmflora zo verstoord is dat die middelen niet worden opgenomen. Over dit, en veel meer, geven wij graag advies."

Eyelove

"Ook hebben wij de allernieuwste brillentrends van Eyelove. Het voordeel van Eyelove zijn de scherpe prijzen omdat zij geen eigen winkels hebben, maar leveren via een shop-in-shop-formule. Wij zijn door Eyelove opgeleid om een uitermate accurate oogmeting uit te voeren, waardoor de sterkte zeer nauwkeurig wordt gemeten. Dit kan zonder afspraak en binnen veertien dagen is de bril klaar. U bent bij ons welkom voor goed en professioneel advies door onze professioneel opgeleide medewerkers."

Meer berichten