Afbeelding

Klimaatalarm Diemen organiseert meet en greet tussen inwoners van Diemen en kandidaten gemeenteraadsverkiezingen

Algemeen

DIEMEN - Klimaatalarm Diemen organiseert op zaterdag 12 maart een meet & greet tussen inwoners van Diemen en de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in Diemen. De bijeenkomst vindt plaats in Grand Café Blauw in Theater de Omval en duurt van 15.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden kan via het e-mailadres info@klimaatalarm-diemen.nl

Klimaatalarm Diemen: “Het thema is klimaatrechtvaardigheid. Wie zijn die kandidaten? Hoe gaan ze de komende vier jaar werken aan de energietransitie in Diemen? Welke maatregelen willen ze nemen om de isolatie van de woningen voor iedereen haalbaar en betaalbaar te maken? Ga met de kandidaten in gesprek, stel je vragen en geef je ideeën en suggesties mee.”

“De problemen rond de klimaatcrisis en het terugdringen van het CO2-gehalte zijn groot. Op 16 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De komende vier jaar gaat de gemeente Diemen aan de slag met de energietransitie. Het is belangrijk dat wij de mensen kiezen die de energietransitie op een klimaatrechtvaardige manier in gang zetten. Dat wil zeggen: eerlijk en met respect voor mens en natuur”, aldus Klimaatalarm Diemen.

Uit de krant