Afbeelding

sv Diemen gaat de samenwerking aan met Voetbalschool Skillz

Algemeen

DIEMEN - sv Diemen neemt de volgende stap in de voetbal ontwikkeling van haar jeugdspelers. Met Voetbalschool Skillz gaat de club een samenwerking aan om hier vorm aan te geven.

sv Diemen en Voetbalschool Skillz gaan samen een professionele voetbalopleiding opzetten voor alle jeugdspelers van de club, ongeacht niveau en ambitie. Daarnaast zal Voetbalschool Skillz bij sv Diemen op de zondag diverse cursussen aanbieden voor spelers uit Amsterdam, Diemen en omstreken voor jongens én meiden in de leeftijdscategorie van 4 tot en met 18 jaar. 

Klik

De trainingsmethode, pedagogische- en didactische aanpak, de professionaliteit van de organisatie en de klik tussen de partijen was doorslaggevend om een duurzame relatie aan te gaan.

De mini’s van sv Diemen zullen getraind worden door Voetbalschool Skillz. De organisatie heeft een eigen trainingsmethode ‘MINI Skillz’ ontwikkelt die gericht is op de jongste voetballers van 4 en 5 jaar. De mini’s zijn de toekomst en Voetbalschool Skillz en sv Diemen kiezen ervoor om vanaf de basis te starten met het bouwen aan de jeugdopleiding van sv Diemen. Voetbalschool Skillz zal in goed overleg met de technische coördinatoren van sv Diemen verdere ondersteuning bieden om de selectieteams naar divisie-niveau te brengen en de breedteteams de best mogelijke opleiding te geven. De samenwerking zal zijn op het gebied van groepstrainingen, individuele trainingen, keeperstrainingen en tevens het trainen van de trainers. 

Over Voetbalschool Skillz

Voetbalschool Skillz is een toonaangevende voetbalschool die al jaren actief is in de voetballerij in regio Den Haag met een hoge doorstroom naar betaald voetbal in alle leeftijdscategorieën. Spelers van Voetbalschool Skillz spelen onder meer bij FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Ajax, Feyenoord, Stoke City, Vitesse, ADO Den Haag (ook dames) en Jong Oranje. Voetbalschool Skillz faciliteert voor de KNVB West II Jeugd Plan Nederland activiteiten. 

De voetbalschool heeft in het afgelopen seizoen FC Skillz opgericht en speelt met 14 teams in de KNVB-competities van West 2 op hoofdklasse- en divisie-niveau. Voetbalschool Skillz behaalt grote successen met het opleiden van spelers in regio Den Haag en ontwikkelt ook trainingsplannen voor diverse (BVO) clubs, zodat zij met deze methode spelers sneller ontwikkelen.

Voor meer informatie en aanmelden: https://voetbalschoolskillz.nl 

Over sv Diemen

SV Diemen is de grootste vereniging van de gemeente Diemen met meer dan 1000 leden. sv Diemen positioneert zichzelf als een ambitieuze dorpsclub. De vereniging stelt zich ten doel dat iedereen die in en nabij Diemen woont bij de club kan voetballen op zijn of haar eigen niveau, dat iedereen zich inzet voor de club en dat iedereen elkaar respecteert als mens. Iedereen mag meedoen!

Aanmelden: www.svdiemen.nl

Uit de krant