De Daarom Diemen Netwerkbijeenkomst in 2023.
De Daarom Diemen Netwerkbijeenkomst in 2023.

Netwerkbijeenkomst Daarom Diemen in Theater de Omval

Evenementen

DIEMEN Daarom Diemen houdt op woensdag 15 mei een netwerkbijeenkomst. Die wordt gehouden in Theater de Omval en begint om 19.30 uur. 

Belangstellenden kunnen zich tot 14 mei aanmelden via info@daaromdiemen.nl. Daarom Diemen is het citymarketingplatform van de gemeente Diemen. “Daarom Diemen houdt elk jaar een netwerkbijeenkomst om onze partners bij elkaar te brengen met als doel dat er mooie samenwerkingen ontstaan”, aldus Daarom Diemen. De hosts van deze avond zijn wethouder Jeroen Klaasse en de voorzitter van Ondernemend Diemen Robert Schulze. Ook zijn er twee gastprekers: Selma Seddik van Instock Market en Steven Dijk, voorzitter van Kunstzin Diemen. Tijdens de bijeenkomst worden de verkiezingen van de Ondernemer van het Jaar 2024 en de Sportvereniging van het Jaar 2024 gehouden. Ook is er een Daarom Diemen Quiz waarbij een leuke prijs is te winnen, en een netwerkborrel in Café de Omval. Er zijn drie sportverenigingen genomineerd: sv Diemen, Hockey Club Diemen en zwemvereniging De Meeuwen. Mensen kunnen tot 10 mei hun digitale stem uitbrengen voor de Sportvereniging van het Jaar via bit.ly/3xJaugW.
Er zijn drie ondernemers genomineerd: Mooi! By Rick, Marissa Stoffers (tekenaar, kunstdocent en natuurblogger) en Samuel van Gelder van Studio Limitless. Er kan alleen door ondernemers op de drie genomineerden worden gestemd. Zij kunnen stemmen via de link in de Ondernemersnieuwsbrief van 7 mei. Ondernemers die wel willen stemmen maar (nog) niet op de ondernemersnieuwsbrief zijn geabonneerd, kunnen zich inschrijven op tinyurl.com/2p8xafn6. Zij ontvangen de nieuwsbrief (en de mogelijkheid tot stemmen) dan als nazending later deze week.

Uit de krant