interieur De Hoop,
interieur De Hoop, Foto: Trudy Kroese

Netwerkbijeenkomst van Daarom Diemen in Schuilkerk De Hoop

Algemeen

DIEMEN - De netwerkbijeenkomst van Daarom Diemen is verschoven naar 13 april. De bijeenkomst wordt gehouden in Schuilkerk De Hoop aan Hartveldseweg 23, Diemen en begint om 20.00 uur (inloop 19.30 uur). 

De bijeenkomst zou aanvankelijk op woensdag 5 april worden gehouden, maar is verschoven omdat die avond het bekerduel tussen Feyenoord en Ajax wordt gespeeld. 

“We zien er naar uit om elkaar na drie jaar van afwezigheid weer fysiek te ontmoeten. Inmiddels is ons netwerk verder uitgebreid dus dat biedt kansen om nieuwe contacten te leggen. De bijeenkomst vindt plaats in Schuilkerk De Hoop, één van de pareltjes die Diemen rijk is. Voor degene die nog nooit in De Hoop is geweest, geeft onze netwerkbijeenkomst zeker gelegenheid dit monument eens van binnen te bewonderen. We hebben een gevarieerd programma met een aantal gastsprekers, een Daarom Diemen Quiz en uiteraard voldoende ruimte om elkaar te leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan. Wie weet kan dit leiden tot een aantal mooie samenwerkingen”, aldus Daarom Diemen.

Belangstellenden kunnen zich voor 31 maart aanmelden via info@daaromdiemen.nl

Uit de krant