Afbeelding

TIW-Survivors verontwaardigd over start werkzaamheden, gemeente geeft uitleg

Algemeen

DIEMEN - De gemeente is deze week begonnen met eerste werkzaamheden op het terrein van honk- en softbalvereniging TIW-Survivors. Het bestuur van TIW-Survivors is verontwaardigd over de actie van de gemeente.

Gregor Rossen, voorzitter van TIW-Survivors: “We zijn hierover bijzonder ontstemd. We hebben via onze advocaat meegedeeld dat we ons op onze huurbescherming beroepen en dat als de gemeente van plan was werkzaamheden te beginnen we daartegen juridische stappen zouden ondernemen. Daar hebben wij verder geen antwoord op gekregen. Ze zijn nu zonder enige mededeling aan de gang gegaan. Ook uit beleefdheid was enig bericht op zijn plaats geweest. De gemeente houdt geen enkele rekening met de emoties die leven binnen de vereniging en Diemen.”

De gemeente reageert als volgt: “We zijn begonnen met het verwijderen van de woekerplant de Japanse duizendknoop aan de zuidrand van het sportpark. Dat stond ook in een persbericht van 4 december. En dit hebben we ook al eerder aan het bestuur van TIW-Survivors gemeld. Dat werk zou sowieso moeten gebeuren en staat los van de herinrichting.”

Uit de krant