Afbeelding
Partnerbijdrage

Vakantiehuis met zwembad in Frankrijk 3 topbestemmingen

Algemeen

Beleef jullie topvakantie in een vakantiehuis in Frankrijk met deze 3 topbestemmingen. Frankrijk is een gigantisch land. Maar waar je ook komt, er zijn overal mooie plekken om te bekijken, te beleven of te genieten. Het woord Frankrijk roept daarom bij de meeste Nederlanders al behoorlijke vakantiekriebels op. Voeg daar de woorden “vakantiehuis met zwembad” aan toe en je hebt een droom van een vakantie compleet. Villaspot.nl voert het gehalte vakantiekriebels nog een tandje op met deze 3 topbestemmingen.

Genieten in klassieke beachhouse stijl in Villa Cap Ferret
Deze villa met zwembad ligt op een bijzonder plekje in Frankrijk, namelijk op het kleine schiereiland Cap Ferret. Omringd door bomen krijg je zelfs het idee dat je op je eigen privé eiland je zit. Dit huis is gebouwd in de klassiek beachhouse stijl met een balkon wat uitkijkt op het zwembad. Een leuke bijkomstigheid is dat dit huis van wijnproducenten is die hun gasten graag verwelkomen met een heerlijke fles wijn van eigen productie. Het huis heeft 6 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Dit vakantiehuis met villa is zeer geschikt voor een vakantie met vrienden of familie. Cap Ferret is zeer geliefd bij watersporters. Het heeft dan ook een mooie haven. De wilde Atlantische kust is altijd mooi om te bezoeken, zeker als je in deze vakantievilla verblijft.

Vakantievilla Seaview in prachtig Corsica
Hoewel het vaste land van Frankrijk natuurlijk al plekken genoeg heeft die prachtig zijn, is een verblijf in vakantievilla Seaview in Albitriccia/Porticco op het Franse eiland Corsica zeker een vermelding waard tussen de topbestemmingen. Corsica is een eiland met een eigen cultuur met ook Spaanse elementen. Het eiland zelf heeft ook haar eigen natuur. De villa Seaview met zwembad is de perfecte plek om Corsica op haar best te ervaren. Het is een moderne villa van alle gemakken voorzien. De villa is met zwembad tegen de heuvel aangebouwd waardoor je een prachtig uitzicht hebt over het ruige landschap naar de azuurblauwe zee toe. De villa is geschikt voor het verblijf van 6 personen.

Authentiek landhuisleven in villa Cussay
Ga met een verblijf in vakantiehuis Cussay in Centre France terug naar vroegere tijden. Dit landhuis voor 10 personen is in romantisch rustieke stijl ingericht met een prachtige tuin erom heen. Het zwembad zorgt ervoor dat je ook van luxe kunt genieten die de moderne middelen ons vandaag de dag bieden. Ook voor kinderen is villa Cussay een ideale plek waar je zorgeloos kunt spelen in de grote tuin.

Uit de krant