Jordan Illis.
Jordan Illis. Foto: Trudy Kroese

Morgen Sport Fusion op Sportpark De Diemen

Sport

DIEMEN - Op Sportpark De Diemen wordt op zondag 24 september Sport Fusion gehouden. Het betreft een evenement waar de sportverenigingen in Diemen zich aan de jeugd vanaf 8 jaar kunnen presenteren. Ook is er een netwerkbijeenkomst.

Sport Fusion duurt van 12.00 tot 16.00 uur. Daarna is er van 16.00 tot 18.00 uur een Sport Fusion Netwerk Event. Het is een initiatief van de gemeente Diemen en Welzijn Diemen. Jordan Illis, sportparkmanager/kwartiermaker Lokaal Sportakkoord van Welzijn Diemen, organiseert het evenement.

Het programma van Sport Fusion.

12.00 uur: start.

13:30: officiële kick-off door Wethouder Jeroen Klaasse van Sportzaken.

14.00-14.15 uur: start beachvoetbalwedstrijd. 

14:30 uur: Ajax- Feyenoord live in de kantine van sv Diemen.

16.00 uur: start Netwerk borrel 

Het Sport Fusion Netwerk Event geeft ondernemers een kans om binnen de regio potentiële partners en klanten te vinden. Ook kunnen zij in contact komen met de sportverenigingen in Diemen. Jordan Illis: “Professionals uit verschillende branches krijgen tijdens het Sport Fusion Netwerk Event de kans om waardevolle contacten te leggen die kunnen leiden tot nieuwe partnerships, klanten en/of leveranciers. Het Sport Fusion Network Event is de ideale gelegenheid om langetermijnsamenwerkingen te stimuleren en biedt bedrijven een kans om in contact te komen met bedrijven die dezelfde waarden delen.” 

Uit de krant