Jordan Illis op Sportpark De Diemen.
Jordan Illis op Sportpark De Diemen. Foto: Trudy Kroese

Sport Fusion: sportactiviteiten en netwerken

Sport

DIEMEN - Op Sportpark De Diemen wordt op zondag 24 september Sport Fusion gehouden. Het betreft een evenement waar de sportverenigingen in Diemen zich aan de jeugd vanaf 8 jaar kunnen presenteren. Ook is er een netwerkbijeenkomst.

Sport Fusion duurt van 12.00 tot 16.00 uur. Daarna is er van 16.00 tot 18.00 uur een Sport Fusion Netwerk Event. Het is een initiatief van de gemeente Diemen en Welzijn Diemen. Jordan Illis, sportparkmanager/kwartiermaker Lokaal Sportakkoord van Welzijn Diemen, organiseert het evenement.

Sport Fusion vindt plaats tijdens de Nationale Sportweek, die van 15 tot en met 24 september wordt gehouden.

Jordan: “Wij hopen dat alle sportverenigingen uit Diemen die dag aanwezig zullen zijn. De kinderen en jongeren vanaf 8 tot 16 jaar kunnen dan op het hele sportpark deelnemen aan diverse activiteiten die door de sportverenigingen en andere sportaanbieders worden georganiseerd. Dit biedt de sportverenigingen en sportaanbieders een mooie kans om zich aan de jeugd van Diemen te presenteren en jongeren kunnen kennismaken met allerlei sporten. Misschien brengt ze dat op het idee om aan een bepaalde sport te gaan doen. Ik denk dat het een heel leuke dag wordt, zowel voor de jongeren, als voor de mensen van de sportverenigingen. Wij mogen die dag gebruikmaken van het clubgebouw van Hockey Club Diemen.”

Jordan hoopt dat er veel verenigingen en sportaanbieders meedoen aan Sport Fusion. “Het is voor de sportaanbieders een unieke kans om potentiële nieuwe leden de sfeer te laten proeven van hun club tijdens een leuke activiteit. Roep je huidige leden op om familie, vrienden of buurtgenoten uit te nodigen voor deze activiteit. De directe sociale omgeving is namelijk de grootste drijfveer voor mensen om te gaan sporten.”
Het Sport Fusion Netwerk Event geeft ondernemers een kans om binnen de regio potentiële partners en klanten te vinden. Ook kunnen zij in contact komen met de sportverenigingen in Diemen.
Jordan: “Professionals uit verschillende branches krijgen tijdens het Sport Fusion Netwerk Event de kans om waardevolle contacten te leggen die kunnen leiden tot nieuwe partnerships, klanten en/of leveranciers. Het Sport Fusion Network Event is de ideale gelegenheid om langetermijnsamenwerkingen te stimuleren en biedt bedrijven een kans om in contact te komen met bedrijven die dezelfde waarden delen. Op Sportpark De Diemen kunnen ondernemers een standplaats krijgen die hen de kans biedt om te netwerken.”

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Jordan Illis: 06-21102833 (van dinsdag tot en met donderdag) of via j.illis@welzijndiemen.nl.

Uit de krant