Synchroonzwemsters van De Meeuwen.
Synchroonzwemsters van De Meeuwen. Foto: De Meeuwen

Synchroonzwemafdeling De Meeuwen zoekt sponsors

Sport

DIEMEN - De afdeling Synchroonzwemmen van De Meeuwen is op zoek naar sponsors voor een nieuwe geluidsinstallatie en het professionaliseren van de afdeling.

De Meeuwen heeft als doel om zwemmen in de ruimste zin te bevorderen. Elke afdeling streeft ernaar om de activiteiten op een zo hoog mogelijk niveau aan te bieden en de leden een veilige en gezellige plek te geven. 

De synchroonzwemafdeling van De Meeuwen telt bijna dertig meiden vanaf acht jaar uit Diemen en plaatsen in de regio als Amsterdam en Weesp. “Een combinatie van muziek, dans-, turn- en zwemtechnieken maakt deze sport heel uitdagend en een echte topsport. Zwemmen is helaas geen goedkope sport. De kosten van badwater zijn hoog. Als gevolg hiervan is er binnen de begroting weinig ruimte voor extra activiteiten. Om synchroonzwemmen naar het volgende niveau te brengen, is De Meeuwen daarom op zoek naar sponsors voor de volgende zaken: een nieuwe geluidsinstallatie met speakers voor boven en onder water, een tablet voor het opnemen en terugkijken van de trainingen, een trainingsweekend bij de KNZB in Zeist en badpakken voor uitvoeringen in juni en juli”, aldus De Meeuwen.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met szc@demeeuwen.nl.

Uit de krant