Fel duel om de bal.
Fel duel om de bal. Foto: Yannick uit den Boogaard

DKV Victoria verliest: 9-4

DIEMEN - DKV Victoria is zijn ongeslagen thuisstatus kwijt. De korfballers uit Diemen verloren voor eigen publiek met 9-14 van Ten Donck.

De thuisclub kwam op voorsprong. Het sterke Ten Donck kwam snel langszij en had de overhand. Na een spannende eerste helft waarin de teams niet veel voor elkaar onder deden was het toch Ten Donck dat de voorsprong nam.

Na rust probeerde DKV Victoria aan te haken maar dit lukte slechts korte tijd. De thuisclub had even zicht op een gelijkspel, maar het grootste deel van de tweede helft bleef de club uit Diemen tegen een achterstand aankijken. De 9-14 eindstand betekende de eerste thuisnederlaag in dit seizoen.

DKV Victoria speelt zondag uit tegen Sporting West. DKV Victoria en Sporting West kennen elkaar al jaren en het belooft een spannend duel te worden. De wedstrijd in Amsterdam begint om 14.20 uur.