SV Zeeburg verliest

DIEMEN - Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft in Amsterdam-Noord verloren van VCO 4: 24-16. Bij rust leidde de thuisclub met 14-8.

De wedstrijd ging in de eerste 10 minuten gelijk op. Daarna kon VOC uitlopen naar een 14-8 voorsprong. Dit kwam voornamelijk door slordige fouten van SV Zeeburg. In de rust werd de speelsters van SV Zeeburg verteld dat er meer druk naar het doel moest komen en dat zij de verdediging van VOC meer moesten opzoeken. Dan zouden er vanzelf wel tijdstraffen gaan vallen. Toch werd dit niet gedaan en VOC kon uitlopen naar een ruime voorsprong. SV Zeeburg miste diverse goede kansen. In de laatste 10 minuten kon Zeeburg zich herpakken en werden er toch nog een aantal doelpunten gemaakt, maar het was te laat. De dames uit Diemen verloren met 24-16. De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdagavond 3 januari om 19.30 uur tegen DSOV 1.