Afbeelding

Prijs voor Bouwmensen Amsterdam

DIEMEN - Bouwmensen Amsterdam, expert in bouwopleidingen, is uitgeroepen tot branchewinnaar in de Bouwopleidings- en detacheringsbranche van de Nationale Business Succes Award en daarmee in de race voor die prijs.

Bij Bouwmensen Amsterdam, voorheen SSP, worden jonge mensen tussen de 16 en 27 jaar opgeleid voor een vak in de bouw. De organisatie is bijna 25 jaar geleden opgericht door de Amsterdamse bouwbedrijven en is sinds 2000 aan de Verrijn Stuartweg gevestigd. Directeur René Cossé: "Deze locatie is zeer goed voor ons. Het ligt heel centraal in de regio Amsterdam en is voor onze leerlingen ideaal: vijf minuten van station Verrijn Stuart." Bouwmensen Amsterdam leidt vakbekwaam personeel op voor de toekomst in de bouw en ondersteunt bouwbedrijven ook bij het opzetten van goed personeelsbeleid. Bouwmensen Amsterdam is aangesloten bij Bouwmensen, een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidingsbedrijven met 30 vestigingen in Nederland.

Cossé is blij met de prijs. "Het komt heel goed uit, we bestaan 25 jaar in 2015. Ik ben uitermate trots op de prijs, in deze tijd kunnen we dat wel gebruiken. We komen net uit een zware crisis in de bouw waarin alle zeilen bij gezet moesten worden. Deze prijs is een stuk waardering voor de continuïteit die we hebben neergezet."