DKV Victoria wint bij Badhoevedorp: 12-14

DIEMEN - DKV Victoria heeft de uitwedstrijd tegen Badhoevedorp gewonnen: 12-14

De korfballers uit Diemen hadden het in de eerste helft zwaar en hadden moeite om op gang te komen. Bij rust leidde DKV Victoria met 7-8. DKV Victoria speelde in de tweede helft beter, maar had aanvankelijk moeite om te scoren. Maar uiteindelijk werden er genoeg doelpunten gemaakt en gingen de twee punten mee naar Diemen. De scheidsrechter had volgens sommigen te veel invloed op de wedstrijd. Hij gaf snel vrije ballen en floot de wedstrijd kapot, was de mening van diverse spelers. Hoewel dit geen reden mag zijn om niet goed te spelen, had het optreden van de arbiter invloed op het spel van DKV Victoria. DKV Victoria speelt zondag thuis tegen tegen Ten Donck 1.

De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 15.40 uur. Deze wedstrijd moet gewonnen worden om kans te houden op promotie naar de tweede klasse.