Afbeelding

Blue Stars houdt basketbalcamp

DIEMEN - Basketbalvereniging Blue Stars uit Diemen organiseert samen met Dynasty Basketbal van 2 tot en met 4 januari een basketbalcamp voor jongens en meisjes van 6 tot en met 18 jaar.

Het basketbalcamp vindt plaats op vrijdag 2 januari, zaterdag 3 januari en zondag 4 januari van 09.00 tot 12.00 uur en wordt gehouden in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran in Diemen-Zuid. Het basketbalcamp is geschikt voor alle jongens en meisjes van 6 tot en met 18 jaar. Het maakt niet uit of zij wel of geen ervaring hebben met basketbal. Het evenement staat onder leiding van Sam Graham. Hij is coach van het eerste herenteam van Blue Stars. Een aantal spelers van heren 1 zal hem assisteren.

Deelnemers leren tijdens het basketbalcamp basketbalvaardigheden, kunnen deelnemen aan diverse competities, een parcours afleggen en uiteraard veel wedstrijden spelen. Het kan voor sommige jongens en meisjes een eerste kennismaking zijn met het basketbal.

De kosten bedragen 75 euro per deelnemer. Een inschrijfformulier is te vinden op de website www.bluestars-basketbal-com.