Afbeelding
Foto: Maribel Gonzalez

Svetlana van Oosbree

Svetlana (44) komt uit Rusland maar woont al 12,5 jaar in Diemen. Svetlana's dochter Anoushka van 9 jaar bleek begin dit jaar ernstig ziek te zijn en Svetlana is veel in het ziekenhuis met haar. Samen met haar grote zus Anastasia is Anoushka leerling van basisschool Noorderbreedte en Karlien Okkerman van de school meldde Svetlana aan voor de metamorfose. "Geweldig dat Karlien mij op heeft gegeven voor de metamorfose", vindt Svetlana.

"Svetlana kon wel een oppepper gebruiken. Omdat zij in haar werk neutraal gekleed moet zijn, is zij toch nieuwsgierig hoe het anders kan. Dus hebben we haar een totaal nieuwe look gegeven", aldus Anja van Diemen. Nikki van Salon van Diemen heeft deze haarkleur voor haar bedacht zodat haar blauwe ogen veel meer uitkomen. Haar fijne haar is een stuk korter geknipt om het veel voller te maken. Wendy van Kellebelle had bij deze haarkleur een hele mooie blouse en de broek met coating en de bodywarmer komen van JA leuk! De outfit is afgemaakt met een tasje van Kellebelle en hele leuke laarsjes, uitgezocht door Nelson. En natuurlijk had Ferda een bijpassende kleur voor de nagels met de naam Amazon AmazOFF. Hans PĆ¼ttmann maakte deze outfit helemaal af met de armbanden van echte natuurstenen met verschillende kleuren. Ama van Douglas heeft ook een bijzondere jonge make-up aangebracht, die haar heel mooi staat."

"Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen, sommige mensen herkennen me niet eens", vertelt Svetlana. "Mijn man vond mijn nieuwe haarkleur heel mooi, mijn dochters moesten er wel aan wennen. Zelf ben ik er heel blij mee, zelf had ik dit nooit gedurfd. Het was heel spannend. Ik houd van kleur en het zeegroen op mijn nagels vind ik prachtig. We maken een zware tijd door, ook al zijn we positief gestemd dat het allemaal weer goed komt met mijn dochtertje. De metamorfose hielp daar zeker bij. "

Ook dochter Anoushka werd bij deze metamorfose niet vergeten. "Toen bekend werd dat Svetlana een van de winnaars was voor de metamorfose, heeft Micha's Kidsfashion spontaan aangeboden om Anoushka ook helemaal in het nieuw te steken", vertelt Anja. "Dit is inmiddels gebeurd en het was een hele leuke verrassing voor haar. Op de dag dat we de foto's namen lag zij helaas in het ziekenhuis, maar ook zij heeft een prachtige nieuwe outfit gekregen."

Anoushka mocht aan het einde van de dag van de metamorfoses gelukkig weer naar huis. Svetlana: "Dat maakte de dag helemaal perfect."

Afbeelding